Kaj se zgodi, ko vas nekdo blokira na WhatsApp
Vas kdo blokira na WhatsApp? Brez dvoma, WhatsApp je neverjetna in čudovita stvaritev. Je sveti gral aplikacij za hitro sporočanje. Toda včasih lahko postane tudi dražilno. Na primer, ko vam blagovne znamke začnejo pošiljati vsiljeno pošto z njihovimi promocijami ali oseba pošlje neželena besedila.
V teh situacijah je dobro utišati te stike. Vendar zagotovo utišanje stika ni dovolj. V tem primeru lahko stik blokirate, saj je blokiranje nekoga povsem drugačno kot utišanje na različne načine.
Toda ali ste vedeli, kaj se zgodi, ko nekoga blokirate v WhatsAppu? Vas lahko ta blokirana oseba pokliče ali si ogleda vašo sliko profila? Če želite izvedeti odgovor na vsa ta vprašanja, se potopite spodaj!
Nekdo vas blokira v WhatsApp -> Preveri prejšnji zapis v Whatsappu

Če nekoga blokirate, ne more vplivati na njegovo prejšnje besedilno sporočilo ali predstavnostne datoteke, saj bo ostal v vašem mobilnem telefonu, dokler ga ne odstranite ročno.
Nova besedilna sporočila
Če želite stvari ohraniti zasebne, WhatsApp ne more pokazati, da je bila ena blokirana. Zato blokirana oseba še vedno vidi polje za vnos in pošlje sporočilo, vendar vam sporočil ni mogoče poslati.
Ko nekoga blokirate, lahko izgubite tudi možnost, da z njim vzpostavite stik prek WhatsApp. Če želite poslati sporočilo, vas WhatsApp opozori, da želite to osebo najprej odblokirati.
Varnostno kopirajte in si oglejte blokirani stik
Ko odblokirate stik, se sporočila, prejeta v času, ko je bil račun blokiran, ne morejo prikazati v vašem mobilnem telefonu. Teh sporočil ni mogoče pridobiti.
Če govorimo o blokiranju in odblokiranju, morda ne veste, da vam storitve VPN, kot je NordVPN, omogočajo odblokiranje nekaterih storitev, ki bi jih lahko blokirali z vašimi ponudniki internetnih storitev. Prav tako vam pomaga ostati anonimen v internetu. Priporočamo NordVPN za svoje ogromno strežniško omrežje in varnostno zaščito.
Preberite potrdila
Če želite povzeti, WhatsApp ponuja tri vrste kljukic ali kljukic za prikaz prejema sporočila. Ena sama siva kljukica kaže, da je bilo sporočilo poslano. Toda dvojna siva oznaka pomeni, da je bilo sporočilo dostavljeno, smrtonosna modra oznaka pa pomeni, da je sporočilo nekdo prebral.
Ko vam blokirana oseba pošlje SMS, bo ta videla eno sivo kljukico, ko vam sporočila ne dostavijo.
Brez klica ali klica
Tudi blokirana oseba še vedno pokliče vašo številko WhatsApp, vendar vas WhatsApp o tem ne more opozoriti. To pomeni, da na vaši strani ne bo nobenega dohodnega klica. Prav tako ne boste poklicali blokiranega stika, dokler ga ne odblokirate.
Status: na spletu in nazadnje viden
V WhatsAppu obstajata dve vrsti statusov: nazadnje viden ali v spletu. Ko ste aktivni v WhatsApp, tj. Ko se aplikacija izvaja v ospredju, bodo vaši stiki v WhatsApp videli vaše stanje v spletu. Status zadnjega videnja bo prikazal, kdaj je oseba nazadnje uporabljala WhatsApp. Medtem ko lahko onemogočite zadnje videno stanje, pa spletnega stanja ne morete izklopiti.
Ko pa nekoga blokirate, ne more več videti, kdaj ste v spletu. Območje stanja na dnu vašega imena v niti klepeta bo videti prazno. Lahko drži tudi z vaše strani. To pomeni, da tudi njihovega spletnega stanja ne morete videti.
Če nekoga blokirate, ne boste mogli videti zadnjega videnega. Oba si ne moreta ogledati zadnjega videnega.
Profilna slika:
Kadar koli nekoga blokirate, ne bo mogel videti vaše slike profila, namesto tega pa bo videl privzeto sliko profila WhatsApp za vaš stik.
Lahko pa si ogledate tudi trenutne in prihodnje posodobitve slike profila blokirane osebe, dokler vas tudi ne blokira.
Vizitka in stanje
No, WhatsApp ponuja tudi nastavitve zasebnosti ali varnosti za ephemeral status aka aka zgodbe. Če nekoga blokirate, ta oseba ne more videti naših zgodb ali stanja.
Podobno bo vaše besedilno stanje ali Vizitka skrito pred blokiranim stikom. Tudi njihov Vizitka bo vidna tudi vam. Ogledate si lahko vse spremembe, ki ste jih naredili.
Različne skupine
No, skupine klepetov ostanejo nespremenjene, ko nekoga blokirate. To pomeni, da si boste lahko ogledali sporočila iz skupnih skupin.
Mislite, da je blokiran stik odstranjen iz stikov
Ne. Če blokirate stik, ga ne morete odstraniti s seznama stikov ali iz imenika. Če želite odstraniti stik, ga boste morali izbrisati s seznama stikov v telefonu.
plex ledeni filmi ne delujejo
Nekdo vas blokira v WhatsApp -> Kako:
Če želite nekoga blokirati v svojem mobilnem telefonu, kliknite ikono s tremi pikami v zgornjem desnem kotu WhatsApp. Pojdite v Nastavitve> Račun> Zasebnost> Blokirani stiki. Kliknite ikono Dodaj in izberite stik, ki ga želite blokirati.
V iPhonu pojdite v Nastavitve> Račun> Zasebnost> Blokirano> Dodaj novega. Nato izberite stik, ki ga želite blokirati. Če želite odblokirati, ponovite korake in odstranite stik s seznama blokiranih.
Če želite blokirati neznane številke, se premaknite na klepet in kliknite možnost Blokiraj.
Preverite, kdo vas je blokiral na Whatsappu
Ne obstaja neposreden način ali ne obstaja aplikacija, ki bi vam omogočala, da preverite osebe, ki so vas blokirale. Če pa mislite, da vas nekdo blokira, je čas, da preverite nekaj, kar se zgodi, ko vas nekdo blokira.
Sprva bo stanje v spletu ali nazadnje videno izginilo. Nato boste dobili eno kljukico za svoja sporočila in končno ne boste mogli videti fotografije profila stika. Če se vse uresničijo, bo to morda pokazalo, da ste blokirani.
Druga možnost, da preverite, ali ste blokirani, je ustvariti skupino in ji dodati to osebo. Če jih lahko preprosto dodate, pomeni, da vas ne morejo blokirati. Če pa jih ne morete dodati, je slabo, da ste morda blokirani.
Zaključek:
Tukaj je vse o tem, kaj se zgodi, ko vas nekdo blokira v storitvi WhatsApp. Medtem ko je blokiranje nekoga povsem preprosto ali enostavno. A težaven korak je prezreti komunikacijo z nekom. Poslanih sporočil ne morete pridobiti ali označiti fotografije profila blokirane osebe. Zato dobro premislite, preden koga blokirate.
Za nadaljnja vprašanja in vprašanja nas obvestite v spodnjem oddelku za komentarje!
Preberite tudi:


