Kako si ogledate shranjena delovna mesta v LinkedInu
V tem območju S vas Victor nauči, kako si ogledate shranjena delovna mesta LinkedIn. Vodnik zajema korake za ogled shranjenih opravil v LinkedInu iz LinkedIn.com, iPhone in Android.
Razširite Prebrskaj spodnje teme objav, da pojdite naravnost na temo.
Brskajte po temah objav
ni mogoče odpeti iz okna opravilne vrstice 10
- Kako si ogledate shranjena delovna mesta LinkedIn na LinkedIn.com
- Kako si ogledate shranjena delovna mesta LinkedIn iz aplikacije za Android
- Kako si ogledate shranjena delovna mesta LinkedIn iz aplikacije iPhone
Kako si ogledate shranjena delovna mesta LinkedIn na LinkedIn.com
- Odprto LinkedIn.com iz brskalnika na vašem Mac ali PC. Nato se prijavite s svojim računom LinkedIn.
- Na vrhu strani kliknite Službe .
- Nato v zgornjem levem kotu strani Delovna mesta kliknite Shranjena delovna mesta .
- Če želite izbrisati opravilo iz shranjenih opravil, na desni strani opravila kliknite ikono X ikona. Če pa si želite ogledati podrobnosti o shranjenem delovnem mestu in se prijaviti na delovno mesto, kliknite nanj.
Kako si ogledate shranjena delovna mesta LinkedIn iz aplikacije za Android
- Odprite aplikacijo LinkedIn na pametnem telefonu.
- Nato v spodnjem desnem kotu aplikacije tapnite Službe zavihek.
- V zgornjem desnem kotu polja za iskanje zaposlitve tapnite ikono menija za iskanje (3 navpične ikone). Na dnu aplikacije bo prikazan niz možnosti.
- Če si želite ogledati shranjena opravila LinkedIn, med prikazanimi možnostmi tapnite Shranjena delovna mesta .
- Nazadnje, če želite odstraniti opravilo s seznama, v zgornjem desnem kotu shranjenega opravila tapnite puščico, ki kaže navzdol. Možnost Unsave bo prikazana na dnu aplikacije.
- Če želite opravilo odstraniti s seznama, tapnite Prekliči shranjevanje – glej spodnjo drugo sliko.
Kako si ogledate shranjena delovna mesta LinkedIn iz aplikacije iPhone
- Odprite aplikacijo LinkedIn na vašem iPhoneu.
- Nato v spodnjem desnem kotu aplikacije tapnite Službe zavihek.
- Na desni strani polja za iskanje zaposlitve tapnite meni.
- Nato na dnu aplikacije tapnite Shranjena delovna mesta .
Na shranjenem opravilu lahko izvedete 2 nalogi – odstranite opravilo s seznama na strani s podrobnostmi o opravilu.- Če želite odstraniti shranjeno opravilo s seznama shranjenih opravil, tapnite meni v zgornjem desnem kotu shranjenega opravila.
- Nato tapnite Prekliči shranjevanje (prikazano na dnu aplikacije) – glejte drugo sliko spodaj.
Za ogled shranjenih delovnih mest v LinkedInu lahko uporabite metode, ki jih pokriva to območje S! Upam, da vam je ta S Zone pomagala. Če se vam zdi v pomoč, vljudno glasujte da na spodnje vprašanje Ali je bila ta objava koristna.
kodi live nfl igre -
Lahko pa postavite vprašanje, pustite komentar ali pošljete povratne informacije z obrazcem za pustite odgovor, ki ga najdete na koncu te strani.
Za več takšnih območij S obiščite našo stran Delo z domače strani. Morda vam bo v veliko pomoč tudi naša stran v družbenih medijih.


