Kako izbrisati zgodovino Google Zemljevidov
To območje S vas uči, kako izbrisati zgodovino Google zemljevidov. Vodnik zajema korake za brisanje zgodovine Google zemljevidov iz osebnega računalnika, iPhone ali Android.
Razširite Prebrskaj spodnje teme objav, da pojdite naravnost na temo.
Brskajte po temah objav
- Kako izbrisati zgodovino Google Zemljevidov iz Androida ali iPhonea
- Kako izbrisati zgodovino Google Zemljevidov iz računalnika (Google.com/mapss
Kako izbrisati zgodovino Google Zemljevidov iz Androida ali iPhonea
Izbrišete lahko vso zgodovino zemljevidov ali določene podatke zgodovine. V tem razdelku so navedeni koraki za obe možnosti. Zajema tudi korake za konfiguriranje Google Zemljevidov za samodejno brisanje zgodovine.
Kako izbrisati vse podatke zgodovine (Android ali iPhone)
- Odprite aplikacijo Google Maps v napravi Android ali iPhone. Nato se prijavite s svojim Google Računom.
- V zgornjem levem kotu aplikacije tapnite meni (3 vrstice). Prikazane bodo možnosti menija z aplikacijami.
- Pomaknite se navzdol proti dnu prikazanih možnosti menija in tapnite Nastavitve .
- Pomaknite se navzdol po nastavitvah zemljevidov in tapnite Zgodovina zemljevidov .
- Nato se v zgornjem desnem kotu zgodovine Zemljevidov dotaknite ikone menija (3 pike). Med prikazanimi možnostmi tapnite Izbriši dejavnost po . Izbriši dejavnost Zemljevidov bodo prikazane možnosti.
- Google Zemljevidi bodo odprli možnost za brisanje dejavnosti zadnje ure. Če želite prikazati druge možnosti brisanja, se pomaknite navzdol do dna zaslona in tapnite Prekliči .
- Nato od Izbriši dejavnost Zemljevidov možnosti, tapnite Nenehno .
Opozorilo! Tapkanje Izbriši v naslednjem koraku bo izbrisala vso vašo zgodovino Google Zemljevidov, ne da bi vas prosila za dodatno potrditev!
- Na koncu se pomaknite navzdol po potrditvenem zaslonu in tapnite Izbriši .
Kako izbrisati določene podatke zgodovine
- Pojdite skozi korake za brisanje vse zgodovine zemljevidov, dokler ne pridete do Dejavnost v zemljevidih zaslon.
- Nato se pomaknite navzdol do zgodovine Zemljevidov, ki jo želite izbrisati. Če želite izbrisati vse dejavnosti za obdobje (datum), tapnite ikono za brisanje (možnost 1 na spodnji sliki) poleg obdobja.
- Prav tako lahko izbrišete določeno dejavnost znotraj datuma. Če želite to narediti, tapnite meni možnosti zgodovine (možnost 2) poleg dejavnosti, nato tapnite Izbriši .
- Ne glede na to, katero možnost uporabite, se prikaže pojavno okno za potrditev brisanja.
- Če želite izbrisati določene podatke zgodovine Zemljevidov, se v spodnjem desnem kotu zaslona za potrditev izbrisa dotaknite Izbriši .
Kako samodejno izbrisati zgodovino Google Zemljevidov
- Pojdite skozi korake za brisanje vse zgodovine zemljevidov, dokler ne pridete do Dejavnost v zemljevidih zaslon. Nato se pomaknite navzdol in tapnite Izberite samodejno brisanje .
- Na Izberite, kako dolgo želite hraniti podatke o dejavnosti v spletu in aplikacijah zaslon, se pomaknite navzdol in izberite Hranite 18 mesecev oz Hranite 3 mesece . Nato v spodnjem desnem kotu zaslona tapnite Naslednji .
- Na koncu v spodnjem desnem kotu potrditvenega zaslona tapnite Potrdi .
Kako izbrisati zgodovino Google Zemljevidov iz računalnika (Google.com/mapss
Ta razdelek zajema korake za brisanje vse oz nekaj Podatki o zgodovini Google Zemljevidov in tudi o tem, kako konfigurirati Google Zemljevide za samodejno brisanje podatkov zgodovine Zemljevidov ...
Kako izbrisati vse podatke zgodovine (iz računalnika)
- Odprto Google com/ m ap iz brskalnika na vašem računalniku. Nato se prijavite s svojim Google Računom.
- V zgornjem levem kotu Google Zemljevidov kliknite ikono menija (3 vrstice). Prikazane bodo možnosti menija Zemljevidi.
- Pomaknite se navzdol do dna menija in kliknite Dejavnost v zemljevidih .
- Kdaj Dejavnost zemljevida stran odpre, v zgornjem desnem kotu se dotakne njenega menija. Nato v prikazanih možnostih menija tapnite Izbriši dejavnost po . Prikazane bodo možnosti brisanja dejavnosti.
- Na Izbriši dejavnost Zemljevidov stran, kliknite Ves čas .
Opozorilo! Ko kliknete Izbriši v naslednjem koraku NE boste prejeli nobene nadaljnje potrditve!
- Končno, za brisanje VSE Zgodovina Google zemljevidov iz brskalnika v računalniku, v spodnjem desnem kotu potrditvene strani brisanja kliknite Izbriši .
Kako izbrisati določene podatke zgodovine (iz računalnika)
- Sledite korakom v Kako izbrisati posebne podatke zgodovine (iz računalnika), dokler ne pridete do Dejavnost zemljevida stran.
- Nato se pomaknite navzdol do dejavnosti, ki so navedene po datumu.
- Če želite izbrisati vse dejavnosti na določen datum, kliknite ikono za brisanje poleg datuma.
- Če želite izbrisati določeno dejavnost znotraj datuma, kliknite meni poleg dejavnosti. Nato v možnostih menija kliknite Izbriši .
- Ko kliknete Izbriši, bodo Google Zemljevidi zahtevali potrditev. V spodnjem desnem kotu zaslona za potrditev izbrisa tapnite Izbriši .
Kako samodejno izbrisati zgodovino Google Zemljevidov (iz računalnika)
- Sledite korakom v Kako izbrisati posebne podatke zgodovine (iz računalnika), dokler ne pridete do Dejavnost zemljevida stran.
- Nato se pomaknite navzdol in kliknite Izberite samodejno brisanje .
- Na koncu izberite, kako dolgo želite hraniti svoje podatke, preden jih samodejno izbrišete, in kliknite Naslednji .
- Nato na strani za potrditev kliknite Potrdi .
Tako enostavno je izbrisati zgodovino Google zemljevidov! Upam, da vam je ta S Zone pomagala. Če se vam zdi v pomoč, vljudno glasujte da na spodnje vprašanje Ali je bila ta objava koristna.
Lahko pa postavite vprašanje, pustite komentar ali pošljete povratne informacije z obrazcem za pustite odgovor, ki ga najdete na koncu te strani.
Za več območij Google S obiščite našo stran Google How To.


