Kako izbrisati Facebook profil - Vadnica
Facebook je neverjetno priljubljena platforma z mesečno aktivnimi uporabniki več kot dve milijardi in pol. To je skoraj tretjina celotnega prebivalstva planeta. A vsi ne uživajo v uporabi Facebooka. Marsikomu ni všeč vsesplošno spremljanje in analitika, ki se izvaja na uporabnikih po spletu. Drugi preprosto ne uživajo v skupni rabi fotografij in objav in že leta ne objavljajo na Facebooku. Ne glede na razlog je želja po izbrisu svojega profila povsem pogosta. Ta priročnik bo zajemal, kako lahko za vedno izbrišete svoj Facebook profil. V tem članku bomo govorili o tem, kako izbrisati Facebook profil - Vadnica. Začnimo!
Brisanje vašega profila v brskalniku | Izbrišite Facebook profil
Če želite izbrisati svoj račun, morate najprej odpreti nastavitve Facebooka. V namizni spletni aplikaciji morate v zgornjem desnem kotu klikniti ikono puščice navzdol in nato Nastavitve in zasebnost.
kako videti svojo facebook stran kot nekoga drugega
Nato se boste morali pomakniti do strani z informacijami o vašem Facebooku prek navigacijskih povezav na levi strani. Postopek brisanja računa lahko začnete s klikom na Deaktivacija in brisanje.
Če želite izbrisati račun, izberite Trajno izbriši račun in kliknite Nadaljuj na brisanje računa.
Nasvet: če imate možnost, da se v prihodnosti vrnete na Facebook ali če želite še naprej uporabljati Facebook messenger, lahko raje deaktivirate svoj račun. Deaktivirani račun lahko še naprej uporablja Facebook messenger in ga je mogoče kadar koli znova aktivirati.
onemogoči Skype oglase windows 10
Izbrišite Facebook profil
Naslednja stran vam bo dala še eno priložnost za deaktivacijo računa. Na voljo bo tudi povezava za prenos vaših Facebook informacij, kot so naložene slike in objave. Ko shranite želene podatke in ste prepričani, da namesto tega ne želite deaktivirati računa, kliknite Izbriši račun
Na drugem do zadnjem zaslonu morate vnesti geslo, da potrdite, da želite izbrisati svoj račun. Vnesite svoje geslo in kliknite Nadaljuj, da nadaljujete na zadnjo stran.
Zadnja stran vas obvešča, da bo Facebook trideset dni pred izbrisom deaktiviral vaš račun. V tridesetdnevnem obdobju deaktiviranja lahko svoj račun znova aktivirate kot običajno. Po preteku tridesetih dni bo vaš račun trajno izbrisan in ga ni mogoče obnoviti ali znova aktivirati. Če želite Facebook obvestiti, da želite izbrisati svoj račun, kliknite Izbriši račun.
Blu-ray disk potrebuje knjižnico za dekodiranje aacs
Brisanje računa v mobilni napravi Izbrišite Facebook profil
V mobilnih napravah je začetek postopka nekoliko drugačen. Če želite odpreti nastavitve Facebooka, morate v spodnji vrstici klikniti ikono menija burger in nato v razdelku Nastavitve in zasebnost kliknite Nastavitve.
Nato se v nastavitvah pomaknite navzdol do razdelka Informacije o vašem Facebooku in kliknite Lastništvo in nadzor računa.
Na strani Lastništvo in nadzor računa lahko kliknete Deaktivacija in brisanje, nato pa postopek brisanja računa zrcali tisto v spletni aplikaciji, podrobno opisani zgoraj.
Zaključek
No, to je bilo vse Ljudje! Upam, da vam je ta članek o izbrisu Facebook profila všeč in da vam je v pomoč. Pošljite nam svoje povratne informacije o tem. Tudi če imate dodatna vprašanja v zvezi s tem člankom. Potem nam to sporočite v spodnjem oddelku za komentarje. V kratkem se vam bomo oglasili.
Imej lep dan!
najboljši tumblr app android
Glej tudi: Kako skriti svojo številko ali ID klicatelja v iPhonu


